Sezona igranja traja od 8.5.2017 do 30.9.2017. Za igranje sta na voljo 2 igrišči v prelepem naravnem okolju, v senci stoletnih dreves, ob pogledu na srednjeveški grad.

Odbojka na mivki

Na voljo je razsvetljava igrišč v večernih urah. Cenik (igrišče 1-bližje kavarni; igrišče 2-bližje potoku):

Termin A

(9.00 - 15.00)

Termin B

(15.00 - 20.00)

Termin C

(20.00 - 22.00)

Eno igrišče / 1 ura

3 €

6 €

8 €

Abonma za celotno sezono

1 ura na teden

40 € (40% popust)

80 € (35% popust)

90 € (45% popust)

2 uri na teden

70 € (45% popust)

150 € (40% popust)

170 € (50% popust)

  • Pri zakupu letnega termina, v sklopu abonmaja, se dan in uro igranja na tedenskem urniku rezervira za celotno sezono vnaprej (v primeru dežja je možno termin prilagoditi). Termin si izberete poljubno po želji.
  • Zakup abonmaja za celotno sezono pomeni, da je izbrani termin rezerviran. V tistem terminu lahko odbojko igra kdorkoli znotraj skupine, prijateljev, družine, ki je termin plačala. Število igralcev ni omejeno. Dodatnih plačil ni.
  • Abonma je ena izmed ugodnosti srebrne in zlate »VIP gost« kartice Grajskega parka Vitez. Brez lastništva srebrne ali zlate »VIP gost« kartice vsaj enega člana ekipe, abonmaja in s tem popusta ni mogoče kupiti. Prošnjo za srebrno ali zlato »VIP gost« kartico izpolnite v kavarni.

Letna karta

50 € (mladina starost do 18 let: 40 €)

(v primeru prižiga reflektorjev doplačilo: 3 €)

  • Letna karta velja za eno osebo, za eno sezono in ni prenosljiva.
  • Velja za neomejeno igranje v vseh terminih. Pogoj je predhodna rezervacija termina in lastništvo srebrne ali zlate »VIP gost« kartice.
  • V kolikor letne karte nimajo vsi igralci na igrišču se dodatno zaračuna sorazmerna cena uporabe glede na termin in število oseb, ki karte nimajo. Primer: 4 igralci igrajo v terminu B eno uro, trije imajo letno karto, eden ne, cena doplačila je 1,5 €.
  • Letna karta je ena izmed ugodnosti srebrne in zlate »VIP gost« kartice Grajskega parka Vitez. Brez kartice letne karte ni mogoče kupiti. Prošnjo za srebrno ali zlato »VIP gost« kartico izpolnite v kavarni.

 

Rezervacije, informacije in plačilo:

--> Za informacijo o prostih terminih in rezervacijo igrišča pokličete 031/614-325 ali se oglasite na recepciji Grajskega parka Vitez.

--> Plačilo z gotovino ali kartico na recepciji Grajskega parka Vitez je OBVEZNO pred koriščenjem termina. Ob prevzemu ključa deponirate osebni dokument, ki ga ob vračilu ključa dobite nazaj.

--> Prošnjo za srebrno ali zlato "VIP gost" kartico izpolnite v kavarni.

Uživajte! Po igranju pa ste vabljeni na mrzlo pivo ali jagodni frape na našo grajsko teraso ;)