Kamp Grajski park Vitez se nahaja v mestu Logatec. Leži ob regionalni cesti, ki pelje iz Ljubljane proti morju (Postojna - 23km, Koper - 80km), Vipavski dolini (Ajdovščina - 33km, Nova Gorica - 60km) in/ali proti Posočju (Idrija - 25km, Tolmin - 70km, Bovec - 100km).

Kamp se nahaja v naravnem okolju, območju stoletnih dreves, srednjeveškega gradu, sproščanja, razvajanja, uživanja, aktivnosti in slastnih dobrot.

Kamp

Kamp je zaživel v letu 2017. Po površini in številu parcel spada med majhne kampe. Na voljo je 16 parcel za šotorjenje in 4 parcele za avtodome, kombije oz. prikolice. Pohvali se lahko s pristnim stikom z naravo in z lepoto grajskega okolja. V kolikor iščete mirno okolje za oddih bo kamp Grajski park Vitez prava izbira. Ob kampu teče potok Logaščica. Na voljo je tudi večje število brezplačnih parkirnih mest.

1. AKTIVNOSTI: območje kampa ponuja veliko možnosti za ukvarjanje s športnimi aktivnostmi. Na voljo je travnato nogometno igrišče, asfaltno nogometno oz. košarkarsko igrišča, dve igrišči za odbojko na mivki, otroško igrišče z igrali za otroke, teniška stena, sprehajalne poti v širši okolici in možnost kolesarjenja po poteh Občine Logatec.

2. OKOLICA: v bližini se nahaja izredno lepo in zaščiteno presihajoče Planinsko polje. Na reki Unici lahko lovite ribe. Dokaj blizu je tudi Postojnska jama in Predjamski grad. Povzpnete se lahko na Hrušico, kjer se nahaja Rimska trdnjava, logaški razglednik in najdebelejša smreka daleč naokoli. V grajskem okolju je pester tudi spremljevalni program različnih športno-kulturno-turističnih prireditev.

3. KAVARNA: kamp je opremljen z brezžičnim dostopom do interneta (wifi) v prostorih kavarne. V kavarni so na voljo bogate sladice, prav tako zajtrki in malice. Spočijete se lahko na senčni grajski terasi kjer vam postrežejo z napitki iz svežega sadja-smutiji, vam pripravijo Kraljevo kupo ali pa spečejo pico.

Trgovina je oddaljena 100 metrov. Avtobusna postaja le 50 metrov.