Grajsko območje stoletnih dreves, srednjeveškega gradu, sproščanja, razvajanja, uživanja, aktivnosti in slastnih dobrot.

slider 3 grajske dobrote sladice poletje gp vitez logatec

Predstavitev v sliki celotnega območja oz. športno-kulturno-turističnega središča "Grajski park Vitez" najdete na sledeči povezavi GRAJSKI PARK.

Vas zanima kako je videti grajska kavarna? V tem primeru sledite povezavi KAVARNA.

kavarna gp vitez logatec2

Zagotovo pa vas bo premamila pestra grajska in kakovostna ponudba. Kaj vse vam pripravimo, naše dobrote in kako vas razvajamo najdete na povezavi GRAJSKE DOBROTE.

slider grajske dobrote sladice gp vitez logatec

Zagotovo ste že slišali za zanimivo, raznoliko in kakovostno programsko dogajanje v Grajskem parku Vitez? Vas zanima kdaj bo naslednji dogodek, potem sledite povezavi GRAJSKO DOGAJANJE.

 naslovnica logalajf fb 2017 1115 400 z besedilom

Slišali ste za srebrne goste, ki so v Grajskem parku Vitez VIP gostje? Potem vas verjetno zanima kakšna dodatna informacija o VIP GOST razvajanju.

vip gost kartica gp vitez zlata splet2

Bi radi igrali ODBOJKO NA MIVKI na eni od najbolj idiličnih lokacij v Sloveniji? Za igranje sta na voljo 2 igrišči v prelepem naravnem okolju, v senci stoletnih dreves, ob pogledu na srednjeveški grad.

Odbojka na mivki

Slišali ste, da se v Logatcu odvijajo najboljše otroške zabave! In to prav v Grajskem parku Vitez. Res je, ni naključje, ekipa Dlan na Dlan poskrbi za celostno organizacijo OTROŠKEGA ROJSTNEGA DNE. Dirkalni miks, Vodni miks, Napihljivi miks, Gozdni miks, Športni miks, Skriti zaklad, Pesek miks, Turnir miks so nekatere izmed zabav. Vaši otroci se bodo aktivno in varno zabavali, vi pa boste mirno uživali ob slastnih dobrotah na grajski terasi.

rojstni-dan-za-otroke-praznovanje-rojstnega-dne