Sezona igranja traja od 3.5.2018 do 30.9.2018. Za igranje sta na voljo 2 igrišči v prelepem naravnem okolju, v senci stoletnih dreves, ob pogledu na srednjeveški grad.

Odbojka na mivki

Na voljo je razsvetljava igrišč v večernih urah. Cenik (igrišče 1-bližje kavarni; igrišče 2-bližje potoku):

Termin A

(9.00 - 15.00)

Termin B

(15.00 - 20.00)

Termin C

(20.00 - 22.00)

Eno igrišče / 1 ura

3 €

6 €

8 €

Abonma za celotno sezono

1 ura na teden

40 € (40% popust)

80 € (35% popust)

90 € (45% popust)

2 uri na teden

70 € (45% popust)

150 € (40% popust)

170 € (50% popust)

  • Pri zakupu letnega termina, v sklopu abonmaja, se dan in uro igranja na tedenskem urniku rezervira za celotno sezono vnaprej (v primeru dežja je možno termin prilagoditi). Termin si izberete poljubno po želji.
  • Zakup abonmaja za celotno sezono pomeni, da je izbrani termin rezerviran. V tistem terminu lahko odbojko igra kdorkoli znotraj skupine, prijateljev, družine, ki je termin plačala. Število igralcev ni omejeno. Dodatnih plačil ni.
  • Abonma je ena izmed ugodnosti »VIP gost« kartice Grajskega parka Vitez. Brez lastništva »VIP gost« kartice vsaj enega člana ekipe, abonmaja in s tem popusta ni mogoče kupiti. Prošnjo za »VIP gost« kartico izpolnite v kavarni.

Letna karta

70 € (mladina starost do 18 let: 50 €)

  • Letna karta velja za eno osebo, za eno sezono in ni prenosljiva.
  • Velja za neomejeno igranje v vseh terminih. Pogoj je predhodna rezervacija termina in lastništvo »VIP gost« kartice.
  • V kolikor letne karte nimajo vsi igralci na igrišču se dodatno zaračuna sorazmerna cena uporabe glede na termin in število oseb, ki karte nimajo. Primer: 4 igralci igrajo v terminu B eno uro, trije imajo letno karto, eden ne, cena doplačila je 1,5 €.
  • Letna karta je ena izmed ugodnosti »VIP gost« kartice Grajskega parka Vitez. Brez kartice letne karte ni mogoče kupiti. Prošnjo za »VIP gost« kartico izpolnite v kavarni.

 

Rezervacije, informacije in plačilo:

--> Za informacijo o prostih terminih in rezervacijo igrišča pokličete 031/614-325 ali se oglasite na recepciji Grajskega parka Vitez.

--> Plačilo z gotovino ali kartico na recepciji Grajskega parka Vitez je OBVEZNO pred koriščenjem termina. Ob prevzemu ključa deponirate osebni dokument, ki ga ob vračilu ključa dobite nazaj.

--> Prošnjo "VIP gost" kartico izpolnite v kavarni.

Uživajte! Po igranju pa ste vabljeni na mrzlo pivo ali jagodni frape na našo grajsko teraso ;)